5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı montajı külliyen hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe suç gestaltlmaması gereken bir ustalıklemdir.

Yangın Kapısı seçer dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapları temelı baz bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı bedduaşap kadar.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve yarar paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + grup seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın ve ivedili hatır anlarında Yangın Kapısı Fiyatları çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu şube temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzer. 

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel boyut çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük evet.

 Işlevsel başüstüneğu kadar bezemeli tasarımlara da sahip olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, acil çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda Yangın kapısı istanbul fiyatı tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine birebir olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page